Fredagstid

Hei fine deg og god fredag!

Et av mine mål dette året er å fokusere mer på det å meditere. Jeg føler at alle som snakker om å gjøre livet sitt bedre bruker meditasjon daglig. Egentlig blir jeg helt matt av hele meditasjonen. Jeg klarer bare ikke å koble av. Tankene svirrer og jeg føler at pusten nesten blir raskere. At hele hensikten med å meditere faller bort. Men jeg tror det er en prossess. Man må øve. Bli bedre. Stå i det. Slik som med alt annet her i livet. Man starter ikke på topp når man aldri har gjort noe før.

En liten tur på denne matten hver dag.

Her en dag fant jeg et fantastisk program på Netflix som heter Headspace. Anbefaler deg å ta en titt hvis du er interessert i meditasjon. Alt han sier er så betryggende. Alle starter på bunn. Med kaotiske tanker som svirrer. Hva skal vi spise til middag? Husket jeg å skru av vaskemaskinen? Har jeg gjort alt på listen min i dag?

Man må visst bare observere de tankene helt til de passerer som biler på en motorvei. Nå tvinger jeg kroppen min til å sitte ned i 15 minutter hver dag. Bare sitt der. Lukk øynene. Pust. Observer. Det blir faktisk bedre. Jeg blir flinkere. Og du? Jeg tror det har en fantastisk god effekt i livet. Så jeg fortsetter.

Hva var det jeg skulle gjøre nå igjen?

Selv om vi er langt i fra en “normal” hverdag så går dagene fremover. Denne uken kunne vi gå på besøk igjen og det kjentes bra. Når du i tillegg jobber hjemme er det å snakke med “andre” voksne mennesker en fin hverdagsglede. Og noen ganger må man skifte stue. Få litt ny input. Jeg har også kjent på gleden av frisk luft. Gå tur ute. Finne ny inspirasjon. Vi har også laget en ny kveldsrutine. Bridgerton på Netflix. Seriøst altoppslukende. Forelskelse, drama og de fineste kostymene. Jeg er solgt.

Fikk du forresten med deg disse cookiene? ( https://mariahaugland.no/2021/01/20/hverdagscookies/). Jeg endte opp med en fryser full av cookies. Jeg klarer faktisk ikke å styre meg når det kommer til cookies. Det er enten ingen eller alle. Så nå skal jeg ta ut to til kaffen i dag. Forhåpentligvis har jeg cookies ut hele neste uke.

Hører du forresten på podcast? Tror nesten alle gjør det for tiden. Det er så digg å kunne høre på akkurat det som interesserer meg. Man kan liksom velge seg ut det aller beste. En av mine favoritter er “the school of greatness” med Lewis Howes. Sjekk den ut.

I dag får vi den nye benkeplaten. Denne var skadet da vi fikk den. Så nå er det opp med platetopp og vask.
Elsker forresten Berit Norstrand sin Yokos vanilje. Med frosne blåbær, valnøtter og ceylon kanel. Perfekt dessert. Perfekt mellommåltid. Perfekt til å slukke søtsuget. Og denne bulletjournalen fra Mina Jacobsen? I love. Selv om mange synes den er hakket barnslig. Jeg digger alt som glitrer og alt som er rosa. Så denne er en keeper.
Ønsker deg en nydelig helg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.