Obsessed

God mandag fine!

I dag deler jeg min siste og helt avhengighetsskapende frokost. En deilig miks av blant annet avokado, spinat, pinkjerner og masse smak!

Jeg bruker mine proteinpannekaker som base i denne frokosten, men du kan gjerne bruke grovt brød, surdeigsbrød eller knekkebrød. Hva enn du liker best og foretrekker! Mine proteinpannekaker er utrolig enkle å smelle i sammen. De er også lavkarbo, gluten og melkefri. Du trenger 2 ss chiafrø ⭐️ 1 ts fiberhusk ⭐️ 2 egg ⭐️ 1 scoop plantforce synergy proteinpulver med naturlig smak. La chiafrøene og fiberhusken svelle i 1 dl vann i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene og steker opp pannekaker.

Brokkolispirer er også en stor favoritt her hjemme. De er fullpakket med næringsstoffer og gir litt ekstra smak på måltidet. Her snakker vi også ordentlig supermat! Brokkolispirer inneholder alle de essensielle aminosyrene, samt vitaminene A, B, C, D, E og K. De inneholder også magnesium, kalium, jern og sink. Jeg bruker det som topping på pannekaker, i smoothien og i middagen.

Til min deilige avokadocrunch trenger du en liten håndfull spinat, 1 ss pinjekjerner, 1/2 avokado og en pinch himalayasalt. Jeg moser det i en liten foodprossessor og fordeler det over pannekakene. Avslutter med en god neve brokkolispirer.

I dag tok jeg meg en stor kopp kaffe med havremelk etter frokosten og gjett om det smakte. En nydelig avslutning på et velsmakende måltid. Husk på å nyte dagene med god og næringsrik mat. Du fortjener å gi kroppen din det aller beste. Prioriter litt ekstra tid til maten du lager. Det er så verdt det!

Ønsker deg en nydelig mandag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.