Chiapudding med stekt banan

Har du noen gang prøvd stekt banan? Hvis svaret ditt er nei har du virkelig gått glipp av noe. Heldigvis leser du dette innlegget i dag og kan prøve det ut. For tro du meg, dette her er noe helt for seg selv. Smaken av den søte bananen med en anelse stekeskorpe er magisk.

Jeg steker bananbitene på medium varme i kokosolje. Dette gir en ekstra god sødme og en liten anelse kokossmak.

Aller først trenger du en chiapudding. Min favoritt er svært enkel og består av chiafrø og kokosmelk (kokosmelk på boks). Thats it. Sammen med nøttesmør og banan trenger man ikke mer søtning fra selve puddingen.

Chiapudding lager seg selv i kjøleskapet og trenger ikke lang tid for å tykne. Jeg liker best å lage den klar kvelden før slik at jeg enkelt kan bruke den til frokost. Jeg bruker 2 ss chiafrø sammen med 1,5 dl kokosmelk (jeg putter chiafrø i en krukke med lokk og fyller på med kokosmelken).

Til toppingen trenger du:

1/2 banan ⭐️ litt kokosolje ⭐️ sukrin sirup gold ⭐️ peanøttsmør ⭐️ valnøtter ⭐️ blåbær

Slik gjør du:

Skjær opp bananene i mindre skiver. Stek dem lett i litt kokosolje på medium varme. Legg de over chiapuddingen. Topp med peanøttsmør, knuste valnøtter, blåbær og sukrin sirup gold om ønskelig.

Ønsker du å bytte ut chiapuddingen med havregrøt er det og en fantastisk kombinasjon.

Ønsker deg en nydelig onsdag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.