Fredagstid

Min seneste obsession, brudeslør.

Blomsterstasjoner. Denne ideen fikk jeg fra Camilla Pihl. Jeg deler opp blomsterbuketten og fordeler blomstene i ulike vaser rundt om i huset. Min siste obsession er brudeslør. Så fine, enkle og dekorative. Hvitt og en anelse grønt. Helt min stil. Nå som kjøkkenet er kremhvitt trenger det en dose grønt, brunt og varme elementer. Så her er min lille kjøkkenstasjon. Litt grønt, litt hvitt og en flettet kurv som gir ordentlig lun stemning.

Fredag er en av mine favorittdager. Man har liksom hele helgen foran seg. Det er så innmari magisk etter min mening. Helg, kaffe og masse kos. I disse dager har vi heller ingen planer i løpet av helgen. Akkurat det synes jeg er litt fint. Man tar ting litt som de kommer og plutselig har man skapt seg noen deilige dager. Her skinner også solen som aldri før. Jeg tror kanskje den vet at vi trenger solskinn akkurat nå. Masse god energi og lys til å være ute.

Helt magisk. Sol, natur og frisk luft.

Denne uken har jeg også fokusert på å komme meg ut mer. Frisk luft og røde kinn. Jeg har gått mye tur og hørt på fantastiske podcaster og sugd til meg ny inspirasjon i store doser. Natur og inspirerende folk på øret er en helt fantastisk god kombinasjon. Av og til får jeg lyst til å starte min egen podcast. Det er så mye jeg vil si og dele, jeg bare vet ikke helt hvordan enda.

Det viktigste for meg akkurat nå er å terpe på morgenrutinene. Re opp sengen, sette standaren for dagen. Har du morgenrutiner? Jeg elsker de. Jeg tror de gjør meg til et bedre menneske. Til en person som forventer at gode ting skal skje. Jeg nyter morgenene for tiden. God tid, kaffe og barne tv. Ulrik går siste året i barnehagen og til høsten er det skoletid. Da får vi plutselig en tidsramme å forholde oss til. Så nå nyter jeg at klokken tikker i fra oss uten at det gjør noe. Her er noen av mine rutiner hvis du har lyst å lese https://mariahaugland.no/2021/01/04/morgenrutiner-i-2021/.

Har du begynt å tenke på Fastelavn enda? Jeg drømmer om boller med krem hver eneste dag nå. Jeg må skape en ordentlig god oppskrift kjenner jeg. Veldig snart. Bollesøndag faller forresten på samme dag som Valentinsdagen. Og morsdag 9 februar. Tror det blir noen fine søndager fremover.

Fredag og en ny helg. Håper du nyter den. Gjør noe helt for deg selv denne helgen. Koble ut og ta deg noen velfortjente minutter. Legg en ansiktsmaske, gå deg en tur eller handle lørdagsmiddagen helt alene mens du hører på god musikk. Og du? Sjekk ut podcasten “a bit of optimism” med Simon Sinek.

Elsker matcha te om dagen.
Elsker at jeg utfordret meg selv på en kjøttfri middagsuke. Gøy å prøve ut nye matretter!
Ønsker deg en nydelig fredag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.