Betennelsdempende smoothie

I dag deler jeg en smoothie som passer perfekt til det flotte været vi har nå. Like gul som solen og like god som den ser ut. Pakket med antiinflammatoriske ingredienser og masse god næring.

Smoothies er og blir en favoritt hos meg. Jeg elsker at man kan få i seg store doser frukt og grønt på en og samme tid. For meg er det utrolig viktig å hive innpå med grønnsaker i løpet av dagen. Det gir meg energi, balanse og hverdagsglede!

Dagens smoothie smakte helt ypperlig etter en liten gåtur i minusgradene. Den gule fargen representerer solen, lyset og den gode energien du får nå du velger å fylle kroppen med fantastiske ingredienser. Mitt lille triks for en velsmakende smoothie er å bruke et eller annet frossent. Banan, grønt eller annen frukt. Det gir en kremete og kald konsistens – akkurat slik en smoothie skal være.

Jeg har brukt usøtet mandelmelk, men du kan forsovet bruke den melken du foretrekker.

I denne oppskriften finner du også gyllen gurkemeieblend som kan brukes til så mye mer enn bare gullmelk. I smoothies, bakst eller i middagen. Svigermor sverger til gyllen gurkemeieblend som krydder til ovnsbakte poteter og i fiskeboller med hvit saus.

Du trenger:

150 g frossen mango ⭐️ 1 ts gyllen gurkemeieblend ⭐️ 1 ts fiberhusk ⭐️ 3 dl usøtet mandelmelk ⭐️ 1 ss yokos vanilje

Slik gjør du:

Blend alt sammen i en god blender og server med engang.

Du kan bytte ut yokos vanilje med annen yoghurt. Du kan droppe fiberhusk.

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.