Fredagstid

Ny inspirasjon, matlaging og trening er mine topp 3 denne uken. Det er så rart hva en tur ut i frisk luft kan gjøre. Jeg er alltid i flytsonen når jeg løper eller går tur. Jeg skrur av. Det gir rom for utrolig bra inspirasjon og nye ideer. De kommer alltid til meg når jeg trener og beveger meg. Ingen unntak. Denne uken har det vært på det mer løsningsorienterte planet. Ideer som florerer i min fantasi er ikke alltid like lett å få ut i det fysiske – men jeg er god på å finne løsninger. Det hjelper.

Jeg kan ikke si det nok, trening og en aktiv hverdag gir så mye energi. Personlig ser jeg på dette som meditasjon. Tid til å reflektere og ta i mot ny inspirasjon og nye ideer. Fant også ut at jeg starter instruktørrollen på selveste valentinsdagen. Gleder meg.

Så er det dette lyset da. Februar, sol og lysere dager. Helt magisk. Det er så blå himmel at jeg nesten bobler over av glede. Hver gang jeg sjekker værmeldingen er det sol og enda mer sol.

Jeg har også storkost meg på kjøkkenet. Vet du? Et praktisk og velfungerende kjøkken har mye å si for matlagingen. I flere år har jeg måtte flytte på ting, dele på den ene kontakten som fantes på kjøkkenet, tatt bilder i vinduskarmen med egenproduserte bakgrunner (malte trebord fra Coop Obs bygg). Men jeg har aldri klaget. Det har alltid vært mulig å få det bra, ta gode bilder og produsere innhold selv om omgivelsene ikke var helt optimale. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg elsker min nye frisone. Et stort kjøkken som virker som det skal. Med hele 8 kontakter.

Deilige fastelavnsboller. Fantastisk bra følelse å kunne rulle ut en hel bolledeig uten å måtte ommøblere kjøkkenet.

Jeg har også oppdatert nettbutikken med produkter jeg selv elsker å bruke. Som sjokolade. Lys sjokolade, mørk sjokolade, bitter og søt. Sjokolade er et must hver eneste dag. En liten rute sjokolade etter middag er noe av det beste som finnes. Min siste avhengighet? Mørk og bitter sjokolade med gurkemeie og ingefær. Bitter, sterk og perfekt til kaffekoppen.

Elsker disse duse fargene. Siste innkjøp på HM home.
Tror dette må være mine favorittfarger. Når jeg ser på hvordan jeg kler meg, innreder og handler går det alltid i disse duse tonene.
Magiske timer på kjøkkenet for tiden.
Seriøse frokostcravings. Ristet brød. Med masse avokado. Klara har også lagt sin elsk på dette. Nå må jeg dele avokadoen min. Prøver å tenke at det er positivt at hun digger avokado. Det gjør det lettere å dele den 😉
Ønsker deg en nydelig helg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.