Fredagstid

Boller med krem går ned på høykant.

Gledelig fredag fine deg. Håper du har det fint. At helgen din har startet bra. At solen skinner og du nyter kalde vinterdager. I dag kjørte jeg forbi et vann jeg elsker å løpe rundt. Bunnfrossent og fullt av glade barn. Det gav meg en ordentlig fin vinterstemning. Det er ikke ofte vi får vinter slik som vi har i år. Jeg elsker det. Årstider.

Jeg har en sånn skikkelig fin fredagsfølelse i kroppen. Jeg har trent, pakket varer, tatt bilder og går gjennom fredagsrutinene en etter en. Det er så fint å finne frem til fredagsstemningen. Man gleder seg til helg og kvalitetstid. Denne helgen blir på den travle siden for min del. Treningskurs og sykkeltimer. Litt deilig med alenetid og. Spesielt når jeg kan koble av å trene.

Boller står selvsagt på menyen. Og morsdag. I følge Ulrik skal jeg slippe å gjøre noe som helst den dagen. Bare slappe av og nyte. I dag er kidsa på karneval. Pippi og supermann. Full rulle fra morgen til kveld. De maser om popcorn, vanlig chips og sterk chips, snacks og hvem som skal velge film fredagskveld helt fra de åpner øynene fredagsmorgen. Sånne fine små ting gjør meg så ekstra glad for å være mamma. Små tradisjoner i helgen som bare er våre.

Jeg har også kost meg en hel del på kjøkkenet. Tror faktisk jeg tilbringer mesteparten av tiden min der. Jeg og Lasse har også begynt å henge ved kjøkkenøyen. Gårsdagens datenight startet på kjøkkenet med et deilig glass rødvin før vi satte på en skikkelig fin film. Leapyear. Aldri sett den før. Romantisk, morsom og veldig fin. Perfekt til en datenight. Den finner du på Netflix.

Fant denne fine kurven på Nille til oppbevaring av egg. Romtempererte egg er alltid best til feks baking. Fatet er fra KID.
Jeg elsker å kjøpe brett med egg hos bonden.
Matlaging og kos på kjøkkenet.
Ønsker deg en fantastisk fin helg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.