Mandagsskål

Gledelig mandag!

I dag har jeg et sånn skikkelig herlig mandagshumør. Jeg var så flink å planlegge uken min i går – det gjør underverker for mandagsfølelsen. Planlegger du uken din? Jeg pleier vanligvis å være veldig god til det, men de siste ukene har jeg ikke prioritert å sette meg ned med dagboken søndagskveld. Og det merkes. Alt blir litt mer travelt enn det trenger å være.

Dagen startet også med en deilig svetteøkt på Sats. Til dels fordi jeg trente, og fordi jeg var spent. Andre time som spinninginstruktør. Puh, det tar på å pushe seg utav komfortsonen. Men det er slik man blir bedre, og det er slik man utvikler seg. En fin påminnelse en mandags morgen😉.

Jeg vil veldig gjerne dele en enkel oppskrift med deg i dag. En melkefri sådan. Jeg lagde denne til lunsj, men den kan vel funke når som helst i løpet av dagen. Personlig foretrekker jeg å bruke melkefri yoghurt, men liker du gresk yoghurt kan du gjerne bytte ut yokos ut med det. Jeg elsker også pisket imat visp fra oatly. Dette er en havrebasert væske man kan piske til luftig krem. Det gir en skikkelig rund smak til den ellers naturelle yokosen.

Du trenger:

3 ss yokos naturell ⭐️ 3 ts vispet havrekrem ⭐️ noen frosne bjørnebær ⭐️ 1/2 banan i skiver ⭐️ 4 til 5 valnøtter ⭐️ ceylon kanel ⭐️ fibersirup gold

Slik gjør du:

Ha yokos i en bolle og fordel resten av ingrediensene slik du ønsker i skålen.

Jeg håper du hadde en nydelig morsdag og valentinsdag i går. Her ble det litt for mange boller og litt for mye krem – akkurat slik en festdag skal være. Ønsker deg en nydelig mandagskveld. Og du? Når jeg kjenner jeg vil roe ned før leggetid så finner jeg frem “yoga with Adrienne” på YouTube. Before bedtime. Det giør kroppen rolig og du vil merke at du sover bedre.

Takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.