NYHET

God morgen fineste deg og god tirsdag!

I dag titter jeg innom med en utrolig fin nyhet. Et produkt jeg har utviklet for at nettopp du skal starte dagen din best mulig. Det vi sier og forteller oss selv har mye å si for hvordan vi lever livene våre. Egenkjærlighet betyr at du aksepterer deg selv fullt og helt. Det betyr at du elsker deg selv og vet at du er bra nok akkurat som du er. For det er du. Du er verdifull og det du tror og mener har en betydning.

Og komme til det punktet at man elsker seg selv er en stor utfordring for mange. Jeg har selv ting jeg synes er utfordrende og min indre kritiker er titt og ofte innom for å gjøre meg usikker og redd.

Et av mine verktøy er å bruke positive affirmasjoner som minner meg på at jeg er sterk, verdifull og at jeg får lov til å skinne. Det er faktisk greit å ha selvtillit, følge sine drømmer og sette seg selv først.

Jeg har skrevet og designet disse kortene slik at du kan skape deg hverdagsmagi og glede. 40 positive affirmasjoner som minner deg på hvor fantastisk du faktisk er. Boksen inneholder 40 kort med motiverende affirmasjoner. Du kan trekke kort hver dag eller henge de opp som et kollasj. Ta dagen og skap deg god energi i det du står opp.

Kortene er laget med kjærlighet og skal minne deg på at du har alt du trenger for å skape deg et utrolig bra liv.

Kortene kan kjøpes i nettbutikken https://mariahaugland.no/product/positive-affirmasjonskort-som-skaper-hverdagsmagi/

Tusen takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.