Fredagstid

To ting jeg tar med inn i helgen. Blomster og olivenolje.

Håper fredagen din er fin. Her har jeg akkurat funnet meg to store cookies og en kopp koffeinfri kaffe. Jeg trenger virkelig å trykke på pauseknappen. Da er det godt med god mat og en sofakrok.

Egentlig så trives jeg med et svært høyt tempo. Helt til jeg må ta meg et lite pust i bakken. Kjenne etter og bare være. Mine tegn på at kroppen stresser er stiv nakke, små sår i munnen og dårlig humør. Tålmodigheten min eksisterer ikke når jeg er stresset. Det som har vært utfordrende denne uken er at flere varer jeg har i bestilling er forsinket. Det gjør at jeg prøver å kontrollere ting jeg ikke kan. Og når jeg gjør det eskalerer stressnivået mitt.

Klara har også sovet dårlig på nettene. Oppe flere ganger og kommer inn til oss. Og man merker når søvnen ikke er der den skal være. Så er det dette da – en negativ tanke fører til en annen og plutselig er dagen mildt sagt dårlig. I stedet for å la ting være og roe ned kroppen så kjører jeg enda mer på. Helt til i dag.

Jeg tok listen over alt jeg skulle gjøre og la den bort. Booket meg en massasje på 30 minutter og løp avgårde. Det beste er at massøren kjente at jeg trengte en real timeout og masserte meg i 1 time i stedet for 30 minutter. Hun sa masse greier på Thailandsk så jeg innerst inne håper var en slags bønn mens hun masserte nakken min. God bedring fine deg, dette trengte du.

Er det ikke rart hva en liten endring i planene kan gjøre? Et lite øyeblikk der du tenker over hva du virkelig trenger. I dag trengte jeg å la ting være. Koble ut og lukke øynene. Slippe dårlig samvittighet og negative tanker. Fokusere på å skape en fantastisk fin helg med gjengen.

Ta deg en liten stund og kjenn etter hva du trenger. Er det egentid? En yogaøkt i stedet for en hard treningsøkt? Trenger du kanskje å finne på noe med noen? Lufte hodet og tankene? Uansett så anbefaler jeg deg å følge magefølelsen. For jeg vet at det kan gjøre underverker.

Elsker å fylle på med grønt når jeg kjenner på stress. Lett fordøyelig mat som kroppen elsker.
En herlig miks av rødbeter, valnøtter, ruccola, gresk feta og avokado.
Utrolig stolt av kortene mine som jeg lanserte før i uken. De har vært utrolig fine å lest over om morgenen.
Ønsker deg en fantastisk fin helg! Takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.