Mandagsmagi

Gledelig mandag!
Søndagssyssel. Et av mange eventyr denne uken.

Denne helgen var skikkelig fin. Lave skuldre, familiebesøk og god mat. Vi fikk sett oldemor og oldefar for første gang siden jul. Det var fint. Jeg klarte å slappe av etter en uke med mye stress. Klarte dessverre å skru på stressknappen da jeg våknet i morges. Nå prøver jeg å tenke at det alltid finnes løsninger mens jeg har hodet langt ned i oljediffuseren. Pust med magen er det vel noe som heter 😉. Å drive for seg selv har utrolig fine fordeler, men man må også brette opp ermene og fokusere på det å være løsningsorientert uten å miste hodet.

Håper du har en deilig start på uken din. I dag merket jeg årets første vårtegn. Jeg er utrolig var på lukter og kan kjenne når årstidene skifter. Det ligger i luften. En sånn deilig luft som minner meg på at våren er rett rundt hjørnet. Litt varmere og ikke fullt så skarpt lengre.

Tro meg – jeg elsker årstider. Dette året har startet med en skikkelig fin vinter. Men nå kjenner jeg at våren kan komme. Ja takk til lys, varme og blomster.

Vi har kommet til siste uken i februar og jeg vil tipse deg om noen fine ting du kan ta med deg inn i mars måned. Jeg elsker å lese og har alltid en hel haug med bøker som ligger på nattbordet. Men denne boken – alkymisten, den er nok den fineste av de alle.

Alkymisten er en bok jeg liker å lese relativt ofte da den gir meg noe nytt å tenke på hver eneste gang. For meg er denne boken helt magisk og jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese den. Selve boken inneholder ikke mange sidene så her kan du senke skuldrene om kvelden å forsvinne inn i et skikkelig bokeventyr.

Processed with VSCO with a5 preset

Kort fortalt handler boken om gjetergutten Santiago som prøver å forstå hvordan han selv og verden fungerer. Liker du å filosofere og drømme deg bort er dette definitivt boken for deg. Selve boken er en av de mest solgte i verden og setter fokus på at det finnes en dypere mening med livet. Dette er en stor og annerledes leseglede og boken er et slags “sant eventyr”. Uansett bør du gi denne en sjanse! Jeg har den både på norsk og engelsk, men foretrekker den engelske versjonen.

Chiagrøt med mandelmel og kokosmelk. Dette er kjærlighet i en skål.

En av mine favorittoppskrifter. Chiagrøt med kokosmelk. Dette varmer i kroppen morgen som kveld. Du trenger 2 ss chiafrø ⭐️ 2 ss mandelmel ⭐️ 1 boks lett kokosmelk fra Eldorado (pappboks) ⭐️ 1 ts fiberhusk ⭐️ banan, blåbær, ceylon kanel og fibersirup gold til topping. Varm opp alt utenom toppingen og la det småputre på lav varme til alt tykner. Server med engang.

Pannekaketopping. Hva er bedre? Jeg elsker kombinasjonen av yokos naturell (Berit Nordstrand), frosneblåbær og en liten anelse fibersirup gold.

Almost 30 podcast. Mange fine episoder.

Livets smoothie for øyeblikket. Grønn og full av energi. Elsker grønt påfyll om morgenen. Føler at det setter standaren for resten av dagen. Min består av 1/2 avokado ⭐️ 3 dl vann / usøtet mandelmelk ⭐️ 1 liten bit ingefær ⭐️ 1/2 frossen banan ⭐️ 1 neve spinat ⭐️ 2 frosne brokkolibiter ⭐️ 1 scoop plantforce synergy proteinpulver naturell.

Green is good.
Ønsker deg en nydelig uke! Takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.