Fredagstid og marsønsker

På mandag er det 1 mars og vi går snart våren i møte. Jeg kjenner allerede på en deilig vårfølelse i kroppen. Det er lysere om morgenen og dagene er lengre. Jeg ser spirer i blomsterbedet og jeg hører fuglesang før vekkerklokken ringer. Magisk.

På min fredagsliste står ferske blomster. Å skape seg noen ekstra fine tradisjoner om fredagen er noe jeg virkelig anbefaler. Blomster, en cappuccino fra kafeen eller en deilig lunsj.

Dagen i dag startet tidlig – jeg sovnet ikke før midnatt i går og våknet rundt 05.30. Fullmåne. Dette skjer hver natt før fullmåne. Så presist at jeg har sjekket det opp. Flere har forsket på dette og funnet ut at mange blir påvirket i søvnsyklusen når månen er i denne fasen. Me included. Jeg får også min egen syklus når det er fullmåne og har en såkalt red moon cycle. Som du kanskje har forstått er jeg en stor tilhenger av det naturlige.

Å følge naturens tegn, kjenne på sin egen intuisjon og skape balanse deretter. Helt min greie. Jeg bruker heller ingen form for prevensjon og elsker å følge kroppens egne signaler. Det gjør at alt går i sin egen perfekte flow. Som regel hadde jeg tatt meg en rolig morgen uten trening på slike dager. Latt kroppen hvile ut og startet dagen senere enn jeg vanligvis gjør. Å gå i mot det kjennes i hele systemet og jeg gleder meg til å slappe av i helgen.

Med tanke på at det snart er en ny måned vil jeg dele noen intensjoner og ønsker for mars. Å skape noen fine ritualer rundt månedsskiftet er noe jeg virkelig setter pris på å gjøre. Jeg skriver det vanligvis ned og legger arket inn i en liten mappe der jeg lett kan ta det frem når jeg ønsker.

Intensjonene og målene mine er alt fra personlige til mer foretningsrettede. Det fine med dette er at jeg faktisk oppnår flere av målene jeg har satt meg når jeg daglig titter innom punktene jeg har satt meg og minner meg selv på hva det er jeg vil oppnå.

I mars vil jeg

Finne frem vårfølelsen. Jeg krysser fingrene for mildt vær og solskinn. Lettere jakker og hvite joggesko.

Skape god stemning i hagen. Akkurat nå skal vi få noen tømrere til å kle igjen veggen mot hagen. Der står det et stort stillas som jeg gleder meg til å ta ned. Jeg drømmer om å legge terrassebord på store deler av plenen. Bygge utestue, ordne ny trampoline og nye utemøbler.

Unne meg noen herlige måltid ute. Det popper opp flere og spennende kafeer i lokalområdet og jeg har veldig lyst til å bli flinkere å ta meg noen lunsjer ute. Her i min grønne bygd har lokalkafeen akkurat pusset opp og jeg gleder meg til å se hvor fint det er.

Lage påskeegg til deg. Det er ikke mange ukene til påske og jeg vil veldig gjerne kjøre i gang en påskegiveaway.

Dra på hyttetur. Forhåpentligvis får vil til en ordentlig fin hyttetur på fjellet i mars.

Ta en miniferie. Jeg synes påske er skikkelig fint og gleder meg til noen rolige dager med gjengen. Vi kjører som regel bypåske og trives med det. Påskekrim, god mat, sene kvelder og påskeegg. Det gledes.

Fortsette med date nights. Vi har vært veldig flinke til å prioritere kjærestetid. En gang i uken gjør vi litt ekstra utav det – film, rødvin og god mat. Helst midt i uken. Vi har også vært bevisst på å legge bort telefonene under denne tiden – og akkurat det har vært gull verdt.

Jeg gleder meg til

Lyse morgener. Sollys gir meg så deilig energi.

Påskeferie.

Nye muligheter og samarbeid. Jeg har noen kjekke prosjekt i sikte og gleder meg til å jobbe med de.

Å lage nye oppskrifter. Vårmat. Lett og enkelt. Salater, smoothies og friske bær.

Jeg skal høre mer på

Podcaster som gir meg fantastisk bra energi. Ingen dag uten. Elsker å lære nye ting.

Min indre stemme. Følge intuisjonen som hele tiden prøver å guide meg i den rette retningen.

Jeg skal lese

Minst 2 av bøkene som ligger på nattbordet.

Jeg er takknemlig for

Den fine barnehagen vår. At barna mine får gå i en gårdsbarnehage med rideskole. At de får omgås dyr i frisk luft hver eneste dag. At de sovner trygge, trøtte og mette på puta hver eneste kveld.

Kroppen min. Jeg kjenner meg sterk både fysisk og psykisk. Det er jeg så takknemlig for at jeg nesten bobler over.

Vanene mine. De gir meg rom til å få til det jeg ønsker.

Plassen jeg bor. Trygt, skjermet og rolig. Vi er heldige.

Bedriften min. Kundene mine. At jeg får gå på posten å sende varer. Det betyr alt.

Magisk gulrotkake som roper vår.
Jeg ønsker deg en fantastisk fin fredag og en god helg. Tusen takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.