Sjablong til gullmelk

Gledelig mandag og gledelig kvinnedag.

Jeg titter innom med et aldri så lite tips denne mandagen. Som du kanskje vet så elsker jeg diverse “duppeditter” som gjør hverdagen ekstra fin. For en liten stund siden kom jeg over noen fine tekstmaler som virkelig bidrar til god hverdagsmagi. Ord som “hygge” og diverse motiv – regnbuer, blomster og skyer. Med et liten dryss kanel lager du en ekstra magisk kopp med gullmelk.

Malen passer for så vidt til all melk som er steamet. Så du kan fint lage kaffe med steamet melk og gjøre akkurat det samme. Jeg elsker å bruke oatly ikaffe sin havremelk (laget for skumming).

Det eneste du må huske på er at skummet må være helt i øverste kant av koppen. Ellers blir kanelen strødd utover alt. Legg malen over skummet og dryss forsiktig kanel over.

Jeg synes at den gule fargen kombinert med ceylon kanel er helt magisk. Små ting som dette skaper virkelig ekstra god stemning i hverdagen spør du meg. Tekstmalen + motivmalen fant jeg på Søstrene Grenes i Stavanger.

Ønsker deg en fantastisk fin kveld videre. Takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.