Instagram GIF hack

Hei fine deg og god onsdag.

Som du kanskje vet så elsker jeg farger, struktur og orden. Når jeg skriver blogginnlegg, tar bilder og lager innhold på Instagram liker jeg at fargene hører sammen og at stilen er gjennomgående i både bilder og videoer. Hvis du har prøvd ut my story har du kanskje fått med deg GIFS. Det er gøyale motiv og diverse tekster man kan sette inn i storien sin.

Man finner frem til der det står GIF og søker på det man ønsker å sette inn i stormen. Det kan for eksempel være “coffeecup”, “amazing day” eller “love”.

Når man skriver inn søkeord kommer det kun opp et lite knippe av det som faktisk er tilgjengelig her inne. Det finnes tusenvis av kule GIFS hvis du vet hvor du skal lete. Her kan du finne din egen personlige stil og de motivene som passer deg. Hvis du ser øverst i søkefeltet kan du finne frem til de som har lagd ulike GIFS. I bildene ovenfor har jeg søkt opp “lidiaontheroad” og “lettering white”. Da kommer altså disse designene opp.

Hvis du søker opp INSTAGRAM GIFS på Pinterest kommer det opp flere forslag til diverse design.

Ønsker deg en nydelig onsdag videre! Tusen takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.