En liten update + Kahler vase overhaul

Hei fine deg og gledelig onsdag!

Her kommer en aldri så liten update fra min side. Helt siden januar har jeg elsket å oppdatere jevnlig her inne, men så kommer det noen travle perioder og pausen blir litt lengre enn det jeg så for meg. Men nå skal jeg rulle opp ermene og produsere inspirerende innlegg. For akkurat det synes jeg er utrolig givende! Og det man liker bør man prioritere😉.

I dag deler jeg blant annet noen fine tips du enkelt kan ta i bruk hjemme. Jeg og Lasse har snart vært gift i 8 år og du kan si at stilen vår har forandret seg en hel del. Ikke bare personlig, men også interiørstilen vår. Når man gifter seg i en alder av 22 år har man ikke helt landet i sin egen stil og man ønsker seg gjerne det som er trendy der og da.

Da vi giftet oss i 2013 var Kahler vaser med striper det store innen interiør og dekor. Så du kan være sikker på at vi fikk en god del slike til bryllupet vårt. I de siste årene har jeg mistet helt interessen og smaken for disse vasene og synes det er vanskelig å bruke de i interiøret. Her om dagen hentet jeg ned noen fra loftet (svart, sølv og gul) og tenkte å legge de ut for salg / gi de bort.

Så hadde det seg slik at jeg var innom D.Nysted på Hove og fikk tips om Bengalack. Jeg visste ikke at man kunne bruke denne på vaser og lignende – men for 148 kr og en silkematt finish sparte jeg meg kostnaden for nye vaser. Superenkelt og resultatet ble virkelig fint. I tillegg til hvit silkematt finnes det flere spreke farger å velge mellom.

Jeg fant frem et munnbind, spray, et underlag jeg ikke var redd for og sprayet vasene utendørs. Så fant jeg et pappunderlag og tørket de inne over natten.

Nå skal jeg ta meg en liten kopp gullmelk og nyte det fine sollyset som skinner inn i stuen min. Ønsker deg en nydelig onsdag og minner deg på å gjøre noe ekstra fint for deg selv i dag. Tusen takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.