Fredagstid

Gledelig fredag!

Håper du har en myk og god start på helgen din. Tenk, 19 mars. Snart påske, april og vårenergi. Det gledes. Jeg merker bare hvordan gleden sprer seg i kroppen når sola skinner. Helt magisk.

Dagen i dag startet med en aldri så liten joggetur langs sjøen. 6 km i fantastiske omgivelser. Natur, sol og frisk luft. Tre ting som gir meg enorm energi og hverdagsgmagi. Her hvor jeg bor har jeg lagt meg opp ulike løyper avhengig av hva jeg føler for når jeg skal jogge. 5 km, 6km, 10 km. Hva kan jeg prioritere og hvordan føler jeg meg. I dag ble det altså en mellomting – 6km med herlig musikk på øret. Jeg kategoriserer min treningsmusikk slik – guilty pleasures. Du vet, tekno fra det glade 90 tall, popballader fra 80 tallet og litt radiohits fra nåtiden.

Starter langs sjøen og avslutter ned denne bakken og gjennom skogen. Friskere start på dagen finnes ikke.

Ellers har uken gått til gøyale oppdrag, pakking av varer og masse fotografering. Jeg elsker virkelig å ta bilder av deilig mat. Desto mer farger desto mer gøy. Altså! Disse vaflene her. Magiske. Lavkarbo. Uten melk og gluten. Can you believe it? Varianten med bringebær og peanøttsmør er virkelig magisk! Jeg bruker plantforce synergy sitt proteinpulver når jeg lager vafler og pannekaker.

2 egg ⭐️ 1 ts fiberhusk ⭐️ 1 ss chiafrø ⭐️ 1 scoop naturlig proteinpulver eller vanilje for en søt smak ⭐️ litt vann. Jeg dekker chiafrø og fiberhusk med vann og lar det stå et par minutter. Så tilsetter jeg resten og moser det med en stavmikser. For ekstra zing? Prøv litt himalayasalt oppi!

Avokado og brokkolispirer. Kokos kokos med fibersirup gold. Peanøttsmør med deilige bær. Og gullmelk. Gullmelk er et must.

Mandel og chiagrøt med blåbær gir en nydelig farge til frokosten.

Oppdrag mat. Ganske digg å starte helgen med en skikkelig matfest. Jeg elsker virkelig jobben min. Men dette? Å lage mat som andre kan få glede av? Det er fint det. I dag fikk jeg besøk av et magasin som skal lage en sak om kortreist og næringsrik mat. Ordentlig fin vår inspirasjon.

Denne podcasten her? Gir verdens beste energi!
Pimp opp vannet ditt med frosne bær og vannmelon. Its amazing.
Ønsker deg en fantastisk flott fredag og helg! Tusen takk for at du leser. Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.