ting jeg elsker med våren

Gledelig mandag.

I dag vil jeg dele litt vårlig inspirasjon med deg. For akkurat nå kjenner jeg det. At det går mot vår. Varmere tider. Lysere tider. Jeg vil sette meg ute og la solen treffe meg midt i ansiktet. Påsken er straks her og akkurat det gjør meg ekstra lykkelig om dagen. For det er noe ekstra magisk når våren er på vei.

Man kjenner det i lufta. Lukten, stemningen. Selv om det er kaldt så lukter det annerledes. Regnet lukter ikke like surt lengre og man klarer seg med regnjakke uten å bli isende kald. Man vet at april er rett rundt hjørnet. At mai kommer med fargerike blomster – og plutselig er det sommer. Våren er som en lang torsdag synes jeg. En lang og deilig dag man nyter før fredag og helg setter inn for fullt.

Så, i dag vil jeg dele noen vårlige gleder med deg.

Den deilige, friske vårlufta. Kom deg ut og nyt naturen. Pakk med deg noe ekstra godt i sekken og nyt noen timer ute. I går pakket vi med oss pølser i termos og lomper. Så enkelt, men helt ufattelig godt ute i naturen.

Blomster i alle farger. Ta deg en tur på plantasjen eller europris og unn deg noen vakre vårblomster. Et par krukker med stemorsblomster lyser opp inngangspartiet etter en lang vinter.

Smoothies i fargerike kombinasjoner. En av mine viktigste morgenrutiner. Smoothie. Start dagen med fantastisk energipåfyll i form av grønnsaker og frukt. Avokado og kiwi eller mango og grønnkål. Uansett blir det er frisk og god start.

Lettere klær. Jeansjakker og hvite sneakers. Mine favoritter om våren. Trenger de hvite joggeskoene dine en liten shine før våren setter inn for fullt? Bland litt såpe med en spiseskje bakepulver, miks det til det får en tykk konsistens og skrubb skoene med en tannbørste. Tørk av med en fuktet klut etterpå.

Ja takk til kafe mat utendørs!

Ønsker deg en fantastisk fin mandag videre. Tusen takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.