Litt bevegelse hver dag

Gledelig onsdag fine deg

For akkurat 1 år siden fant jeg ut at hjemmetrening og litt bevegelse hver dag danket ut harde og lange treningsøkter. Ja, jeg elsker utholdenhetstrening som løping og sykling – men hele uken trenger ikke å bestå av dette. Jeg elsker å kjenne etter hva kroppen trenger i løpet av morgenen og dagen. Tur, en lett joggetur eller en deilig yogaøkt?


Jeg tenker at flere også er frustrert med tanke på treningsentre og gruppetrening det siste året. Vi har opplevd både stengte sentre og strengere regler – akkurat nå er det åpent her hvor jeg bor, men sentrene er kun åpne for folk i egen kommune. Jeg får kun komme innom mitt senter når jeg skal ha egen time der.


Så hva kan vi gjøre her hjemme? I dag vil jeg tipse deg om et abonnement jeg har hatt stor nytte av det siste året. Melissa Wood Health.

Her kan du velge mellom korte økter og lengre økter. Armer, ben eller en full kroppsøkt. Du finner også guidede meditasjoner og ukentlige treningsøkter. Hvis du tenker at dette ser enkelt ut kan jeg love deg at dette er effektiv trening. Dette er fantastiske bevegelser som virkelig skrur på musklene og gjør deg svett og god.

Jeg har kjøpt ankelvekter (dette trenger du ikke, men jeg synes det er greit å ha). Disse fant jeg på XXL. Det kan også være lurt å ha en treningsstrikk.

Å vite at 15 minutter er nok kan være en ordentlig fin påminnelse for mange. Vi tenker ofte at trening må være hardt og vare lenge, men dette er langt i fra sannheten. Jeg satt klokken på 10 minutter for å teste dette ut. 50 knebøy, 100 utfall og 10 armhevinger. Ganske mye bevegelse for kun 10 minutter, eller hva?

Sjekk ut nettsiden melissawoodhealth.com eller instagram @melissawoodhealth og se om dette er noe du kunne hatt glede av 🙂 Ønsker deg en nydelig kveld videre. Takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.