Fredagstid

This vibe. Denne tar jeg med inn i helgen. Fargerik moro, god mat og deilige smaker. Vafler. Det må jo være livets mat.

Håper du har en deilig start på helgen din. Kanskje starter du årets påskeferie i dag? I går åpnet vi årets første påskekrim. Dette er noe jeg ser frem til hver eneste påske. Helst nordisk og britisk påskekrim. Det er de beste seriene etter min mening. Sånn koselig påskekrim som ikke setter mørke spor langt inni sjelen. Den jeg ser mest frem til er “McDonald & Dodds sesong 2 på NRK. Britisk krim på sitt aller beste.


Ellers har vi hatt en relativ kort uke her hjemme. Ulrik og Klara er på planleggingsdag nummer to og i dag er det pappa som styrer showet. I går fikk de velge hva vi skulle gjøre og da ble det bytur, kafe´ og lekebutikken. La meg si det slik, mine barn er akkurat som meg. Gi de et kafébesøk og de stråler av glede.

Dette er hverdagsmagi. Å unne seg en deilig lunsj og en stor cappuccino midt i uken.

Takknemlighets journal fra Søstrene Grenes.
Livets kaffe og tekopp for øyeblikket. Fra Søstrene Grene.

Denne helgen har jeg også som mål å finne noen fine håndtak til den nye skjenken i stua. Jeg synes IKEA sine blir for kjedelige og vil helst ha noen litt unike. Unike men normale hvis du skjønner hva jeg mener? Elsker at vi har Home&Cottage her – digger både stilen og energien i den butikken. Ellers har jeg en superfin påske giveaway på Instagram! Den trekkes i morgen, så hvis du vil være med i trekningen kan du sjekke ut det!

En skikkelig goodiebag til påsken!

Hvis du vil lage noe ekstra godt denne helgen kan jeg virkelig anbefale vaflene øverst i bilde. Bruk 1 scoop vanilje proteinpulver fra plantforce, 2 egg, 1 dl kokosmelk og 1 ts fiberhusk. Smell røra sammen og stek i et vaffeljern. Jeg bruker et belgisk vaffeljern til disse vaflene. Kun fordi jeg elsker den firkantede formen. Det gjør seg også ekstra fint på bilder. Når sant skal sies er det svigermor sitt vaffeljern, jeg bare låner det litt😉.

Ønsker deg en fantastisk fin helg! Tusen takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.