Aprilønsker

Om to dager er det april. April, vår og påske. Jeg forstår fortsatt ikke helt hvor fort tiden går. Januar, februar og mars har gått usedvanlig fort i år. Det pleier liksom å gå litt tregt når det er vinter. Mørketid. En sånn lang søndag etter desember og jul. Men ikke i år. I år har det gått fort. Plutselig er det april og da er også lov å se frem mot sommer. Men før sommeren kommer skal våren nytes. Og det er en av de tingene jeg vil gjøre i april.

I april vil jeg…

Gå turer i skogen og se på de grønne bladene som sakte men sikkert spirer frem.

Drikke masse kaffe med deilig havremelk. Helst på en benk utfor en kafe´.

Skape innhold i mine sosiale kanaler som kan inspirere deg til å bevege deg mer, skape hverdagsmagi og lage næringsrik mat.

Finne på nye oppskrifter. Helst noe med kokos. Kokos er blitt en favoritt i det siste.

Friske opp uteområdet. Plante noen fine blomster i pottene som står på lager i garasjen.

Jeg ser frem til…

Lasse sin bursdag. Jeg elsker bursdag. Kanskje vi til og med unner oss et deilig måltid ute.

Nedtelling til 17 mai. En av mine favorittdager. Selv om feiringen blir noenlunde lik som i fjor. Alt er hva man gjør det til selv.

Månedens must do….

Sette meg ned med en fin bok, et stort glass vin og påskeegget mitt de neste dagene. Noen avslappende feriedager med andre ord.

Jeg skal spise og drikke…

Kaffe og gullmelk.

Iskald hvitvin i solen.

Smoothiebowls og vafler.

Lette salater og mørk sjokolade.

Jeg er takknemlig for…

At vi skal ha påskerferie. Fridager med gjengen. God mat og rolige dager. For at jeg kan gå tur ute hver dag. For morgenturen min langs sjøen i dag. At ting begynner å falle på plass her hjemme. Kjøkkenet, stua, alt vi har pusset opp. At det endelig er tid til å sette seg ned, reflektere over det og nyte det at vi stod på.

Ønsker deg en nydelig dag videre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.