Fredagstid

Gledelig fredag!

Håper du har en fin fredag så langt. Her startet dagen med en kjapp tur innom sykehuset. Blodprøvetaking. Det betyr morgenfaste. Ikke helt min greie. Sånn rent matmessig går det greit, men når jeg ikke drikker kaffe om morgenen kjenner jeg at koffeinavhengigheten sniker seg innpå. På en måte tror jeg vi alle er avhengige av noe. Min avhengighet er kaffe. Sikkert ikke det verste man kan være avhengig av, men likevel. Sånn egentlig så gjør det meg ingenting. Jeg elsker å drikke kaffe om morgenen, men det er den eneste koppen jeg inntar i løpet av dagen. Så den avhengigheten får bare være.


Jeg elsker konseptet “ingen er perfekte”. Vi har alle våre ting som bare dytter den balansen rett ned i gjørma. Tror det er viktig. Å ikke ta alt så innmari seriøst. Ta med deg noen kule trender, men ikke tro at du kan leve på grønnkål og kombucha for evig og alltid. Nei, man må ha noen laster. Noe man koser seg med uten at det gjør noe.


I dag har jeg krysset to ting av listen som gir meg fantastisk glede. Bevegelse og ro. En råbra joggeøkt etterfulgt av en deilig meditasjon. Beina høyt i været og ullteppe pakket godt rundt kroppen. Elsker det. Det med meditasjon kan være skikkelig vanskelig. Jeg sverger til en app som heter Calm. Den har guidede meditasjoner som varer fra 5 minutter til over 1 time. Du kan høre på rolig musikk eller lytte til folk som forteller deg hva du skal fokusere på. Det finnes mange kategorier som feks stress, self-care, beginners osv. Det jeg setter pris på med meditasjon er at man stopper tiden litt. Man får virkelig kjent på at tiden går sakte. Det er en ganske fin ting å huske på når dagene bare flyr av gårde.

Proteinvafler på Shape Up I dag. 2 ss chiafrø. 1 ts fiberhusk. 1,5 dl vann. 2 egg. 1 scoop plantforce vanilje proteinpulver. Så godt og så enkelt.

Min absolutte favoritt. Hortensia. Holder den inne til snøstormen gir seg og temperaturen kryper oppover.

Fine ord å leve etter.

Sender deg masse fin energi denne helgen og håper den blir utrolig fin. Husk å fokusere på alt det som er bra. Takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.