The Durrells

Her kommer et aldri så lite serietips fra meg til deg. The Durrells. Jeg kjente at dette er en serie verdt å få med seg allerede fra første episode. Energien, settingen og menneskene i den fanget oppmerksomheten min helt fra start.

Serien handler om en enke og hennes 4 barn. Den er satt til 1930 årene og er en fin balanse mellom drama og komedie. Handlingen starter i England før den tar oss videre til den greske øya Korfu.

Denne serien er full av magiske øyeblikk og fantastisk god stemning. Noe i deg vil kjenne på en lengsel etter sol, sjø og lette klær. For min del kunne jeg ha pakket kofferten og flyttet til Korfu. Helst i morgen.

Etter noen få episoder får vi et innblikk i denne sære familiens levemåte samt et spekter av både kjærlighet, sorg og glede. Jeg holder en knapp på at dette blir vårens beste serie. Du finner den på NRK.

Ønsker deg en nydelig kveld videre. Takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.