Rundstykker med valmuefrø

God torsdag🌿

Titter innom med en lettvint oppskrift på noen saftige lavkarborundstykker. Uten gluten og melk. Regner du med steketiden tar disse rundstykkene cirka 20 minutter å lage. Perfekt hvis du vil lage deg en koselig kvelds. Jeg foretrekker Eldorado sitt mandelmel, men det er dessverre ikke å få tak i akkurat nå. Så nå bruker jeg Anglamark (fra Coop) sitt mandelmel. Det funker også fint.

Du trenger:

200 g mandelmel 🌿 2 ts fiberhusk 🌿 1 ts bakepulver 🌿 litt havsalt 🌿 2 ss alpro sin kokos yoghurt eller annen yoghurt 🌿 1 dl kokende vann (viktig at det er kokt) 🌿2 egg 🌿 Valmuefrø til topping

Sett ovnen på 200 grader. Mos alt med en stavmikser og fordel rundstykkene på et bakekledd stekebrett. Jeg elsker å bruke en muffinsskje når jeg lager disse rundstykkene. Da blir de runde, fine og helt like i størrelsen. Topp dem med valmuefrø og stek i 14 minutter.

Jeg elsker å spise disse varme rett fra ovnen. Helst med masse smør og litt syltetøy. I dag ble det noen kalde med en stor dasj peanøttsmør. Det funket greit det og😉.

Ha en nydelig kveld! Takk for at du titter innom. Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.