Fredagstid

Gledelig fredag fine deg.

Håper du har en deilig start på fredagen din. Her har jeg akkurat kommet hjem fra handletur. Jeg elsker å handle om fredagen. Det er på en måte en ekstra god stemning rett før helgen setter inn. Blomster, helgekos og alt som hører til. En kaffe måtte jeg også ha. Selv om jeg har kjøpt havremelk og fint kunne lagd den hjemme. Men hjemmelaget kaffe er ikke det samme som kaffe fra kafe. Ferske kaffebønner med tykk havremelk rett fra steameren. Nei, hjemmelaget kan faktisk ikke måle seg. Særlig ikke på en fredag.

Dagens varer. Fra butikken og helsekosten. Vi har en lokal helsekost her hvor jeg bor. Det er ikke en kjede, men jeg regner med at du finner mye av disse varene på Sunnkost og Life.

Kombucha. Min store favoritt akkurat nå. Og helt sikkert ut livet. Det er virkelig fantastisk. Jeg har blitt en sånn kjip person som har kuttet ut lettbrus. Så nå unner jeg meg en kombucha og to i løpet av helgen. Kombucha inneholder kun naturlige ingredienser og er i tillegg fermentert. Så for meg er det en no brainer. Kombucha har kommet for å bli.


Jeg elsker også Keto Boost Ball. De er raw og helt veganske. Å finne lavkarbo som i tillegg er vegansk er ganske utfordrende. Så disse her er helt supre hvis du vil styre unna melkeprodukter!

Helgens snacks. Ulrik og Klara elsker Chips fra Eat Real. De kommer i masse ulike smaker og former. Jeg elsker denne porsjonsposen med popcorn. Den kommer også med ulike smaker. Jeg foretrekker den med havsalt.

Ellers elsker jeg Helios sitt økologiske tacopulver. Økologiske maiskorn og rørsukker. Det bruker jeg i bakst og lignende. Melon har jeg alltid til kveldssnacks i løpet av helgen. Mango bruker jeg til tacosalsa. Og syltet rødløk? Helt magisk på fredagstacoen.

I uken som gikk har jeg også unnet meg litt digg lunsj. Denne råkostsalaten på min lokale kafe Små Øyeblikk er veldig god. Jeg kjente at jeg trengte å bytte litt kontor. Som regel går det helt fint, men av og til kjenner jeg på at det er godt å lufte hodet litt. Og produktiviteten gikk helt til topps. Rart hva litt miljøskifte kan gjøre.

Jeg har hatt helt sansen for pannestekt torsk i det siste. Med hjemmelaget ertestuing. Altså – for en glede. Denne bollen består av en mangosalat, torsk, ertestuing, solsikkekjerner og brokkoli. I love it.

Kan også tipse om Rema 1000 sine fiskeburgere. De smaker helt fantastisk og har et svært høyt innhold av fisk.

Disse pannekakene gikk ned på høykant. Her kommer oppskriften hvis du vil prøve:

2 egg 🌞 1 scoop plantforce vanilje proteinpulver 🌞 1 ss yokos vanilje 🌞 1 ss hempfrø 🌞 1 ts fiberhusk 🌞 litt havsalt 🌞 Mos alt med en stavmikser og stek opp!

Ønsker deg en nydelig fredag og en god helg! Tusen takk for at du leser. Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.