Rosa chiapudding med bringebær

Hei fine og god tirsdag

Håper du har en deilig uke så langt. I dag deler jeg en enkel oppskrift du lett kan nyte denne siste uken i april. Chiapudding med bringebær. Den smaker som vår og den rosa fargen gjør meg inderlig glad. Alt som er rosa får ekstrapoeng av meg.

Chiapuddingen er laget med original kokosmelk, noe som gjør den rik på smak, fyldig og kremete. Jeg synes denne puddingen fungerer helt fint uten søtning, men liker du en søtere smak anbefaler jeg å bruke 1 ss lønnesirup eller 1 ss fibersirup gold.

Du trenger:

1 boks kokosmelk ⭐️ 120 g frosne bringebær ⭐️ 4 ss chiafrø

Slik gjør du:

Mitt triks når jeg lager chiapudding er å mikse sammen alt i en blender før jeg setter det kaldt. Da oppnår du en fantastisk god konsistens når puddingen er klar. Mål opp alle ingrediensene, miks godt sammen og fordel i to beholdere. La det stå kaldt i minst 2 timer før du spiser. Jeg toppet med kokosflak, mandelsmør, mandler og ekstra bringebær. Chiapuddingen kan fint stå kaldt i 2 til 3 dager.

Ønsker deg en nydelig kveld! Tusen takk for at du leser – Maria

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.