Maria tester ESSE

Hei fine og god torsdag!

Inneholder sponsede produkter

Håper du har en nydelig start på dagen din. Jeg titter innom i dag med et lite innlegg om hudpleieprodukter. Jeg har vært så heldig å få teste ut et merke som heter Esse. Esse startet i Sør Afrika som et organisk merke. I 2009 begynte merket å fokusere mer på probiotisk hudpleie. Nå har selskapet stor fokus på det å utvikle produkter som hjelper hudens bakteriekultur og de driver med forskning relatert til hudens mikrobiom.

Produktene er fairtrade, veganske og økologiske. Jeg blir faktisk helt ydmyk av å lese om disse produktene på esseskincare.com. En utrolig flott bedrift med stor respekt for planeten, økosystemet og dyrelivet.

De produktene jeg har fått teste ut er en ansiktsrens, toner, serum, fuktighetskrem, øye / leppekrem, håndkrem og foundation.

Refining cleanser: En lett skummende leire rens som eksfolierer samtidig som den detoksifiserer. Rensen trekker ut urenheter og tilfører fuktighet. Den er svært mild mot huden.


Toner: Tilfører huden fukt og beskyttelse. Kan brukes morgen, kveld og i løpet av dagen.


Hyaluronic Serum: Serum til nattbruk. Plumper fine linjer, bader huden i fuktighet, demper betennelse og booster huden med antioksidanter.


Eye and lip cream: Denne er pakket med aktive ingredienser for å hydrere og glatte ut sart hud, samt bekjempe de mest vanlige problemene rundt øyene slik som mørke sirkler, linjer, hevelser og lyse områder. Også fin å bruke rundt munnen.

Fuktighetskrem: Denne kremen tilfører huden fuktighet og opprettholder balansen uten å etterlate seg et fettlag eller tørre områder. Denne inneholder prebiotika som gir næring til de gunstige bakteriene.


Håndkrem: Perfekt i disse dager da antibacen dominerer hverdagen. En lett og luftig håndkrem som gir rikt med fuktighet til hendene. Denne inneholder også probiotika som er svært viktig da antibac og sterke såper tar livet av alle de viktige bakteriene i huden.


Foundation: Den jeg bruker har fargekode 5. Økologisk, vegansk og fairtrade. Den gir en nydelig glød og er superlett å påføre med fingrene. Flott dekkevne uten å tørke ut huden.

Du kan lese mer på esseskincare.com eller sjekke ut @esseskincarenorge for mer informasjon om disse produktene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.