Fredagstid

Gledelig fredag!

Håper du har en deilig fredag så langt. Tenk, i morgen er det jammen meg første mai. På en måte synes jeg at vinteren har gått sakte, men når jeg tenker at 17 mai er rett rundt hjørnet så blir jeg ganske så paff. Ulrik blir 6 år (!!!!) 15 mai, noe som er helt utrolig rart å tenke på. Min første baby. Min lille gutt. Min nydelige lille Ulrik som straks blir seksåring og skolegutt. Bare tanken gjør at tårene presser seg frem. Tiden går så fort. Spesielt når du får barn.


Min nydelige kaffekopp i disse dager. Jada. Bring on the cliche. Men vet du? Det funker. Det funker sånn skikkelig bra. Etter at jeg ble mer bevisst over hvordan jeg snakker til meg selv har jeg forandret hele væremåten min. I am amazing. And so are you. Og det er faktisk helt lov å si.

I skrivende stund har jeg akkurat kommet hjem fra fredagshandelen. Sånn til info – i morgen er alle butikkene stengt. Så hvis du vil sikre deg mat til helgen bør du stikke innom butikken i dag. Jeg har vært innom mega, rema 1000 og helsekosten. Rema 1000 er favoritten, men de har ikke alt på handlelisten. Som feks en god vegansk yoghurt uten sukker (nå snakker jeg om min lokale rema). Jeg elsker også Anglamark sine økologiske produkter på Coop. Så i dag tenker jeg å dele mine favoritter til helgen!

Noe av det beste jeg vet. Denne er også fra Rema 1000.
Denne elsker jeg å gi til barna i stedet for brus. Den inneholder sukker, men jeg styrer unna saft med kunstig søtning til barna mine. Da er det bedre å legge saften til helgen og heller bruke vanlig saft med sukker i.

Har du sjekket ut @ficfocus sin bringebærmousse oppskrift? Den har jeg brukt her. Helt fantastisk godt!


Ønsker deg en fantastisk flott helg! Tusen takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.