Fredagstid og maiønsker

Hei og gledelig fredag

Inneholder reklame produkter


Kom akkurat på at jeg ikke hadde skrevet et maiønsker innlegg. Føler mai er litt sånn. Litt travel, litt mange fridager og plutselig er det juni. Her har vi fullt fokus på bursdagsfeiring. Barn tenker jo på bursdagen sin allerede dagen etter de har fylt året, så her har de siste ukene gått til nedtelling. 6års dag. Det er stort det. Ulrik har valgt SuperMario tema og gleder seg til feiring med barnehagegjengen. For vår del vet vi ikke helt hva vi går til. Livets første barnebursdag og jeg lurer på om flasketuten peker på enda er en hit. Vi kjører et enkelt opplegg. Pizzabakeren, kake og is. Og ja, svigermor har bakt boller. Livets beste tips akkurat der. Deleger oppgavene.


Ellers gleder jeg meg til helg. Såklart. Helg er jo det beste som finnes. Late morgener og fri. Sen frokost og sene middager. Det må til. Denne helgen skal jeg også tilbake på sykkelen. Sats har endelig åpnet for gruppetrening og jeg er klar for å få gangsperr på steder jeg ikke visste fantes. For sånn blir det etter 4 uker uten spinning. Du starter litt på ny.

Elsker helg.

Og ja! Jeg har startet podcast! Mandagsmagi med Maria Haugland. Skikkelig stas og skikkelig nerverpirrende. Den første episoden kom ut denne uken på Apple Podcasts. Har du en iPhone ligger det som en app på skjermen. Jeg kan love deg en ting, å dele personlige ting, være ærlig og stå for det man tror på er ordentlig skummelt. Sånn sommerfugler langt inni magen skummelt. Men det er også verdt det. For når folk er seg selv og deler sine erfaringer hjelper det andre til å gjøre det samme. Og slik kan ting bli bedre. Når vi tør å være oss selv og driter i det å følge mengden. Så ta det fra meg denne fredagen. Let your light shine.

I mai ser jeg frem til:

Ulrik sin 6års dag. 15 mai blir det gaver og kake på sengen.

17. mai. Jeg elsker nasjonaldagen vår og ser sånn frem til 17. mai frokost, pølser, bunad og is. Selv om dagen ikke blir helt som den pleier koser vi oss med barna i gaten. Grilling, leker og premier. Akkurat slik 17. mai skal være.

Gruppetimer. Blir inderlig godt å sykle igjen.

Jentetur. 18 mai drar jeg på en todagers jente / jobbtur. Akkurat det kan ikke komme fort nok.

Kristihimmelfartsdag. Pinse. Fridager med gjengen. Tenker å bestille sol.

Jeg skal starte på en ny e bok. Det ser jeg virkelig frem til.

Varmere vær. Sandaler. Lange kjoler. Som jeg gleder meg til det!

Elsker speilegg for tiden. Og vannmelon. Vannmelon er et must i vårsola.
Bondens skjønt & grønt har åpnet på Randaberg. Det er fint det!
Champagne glass fra IKEA.

Ønsker deg en nydelig fredag og en god helg! Takk for at du leser – Maria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.