3 tips denne uken

Hei fine og god mandag

Er du klar for en ny uke? Jeg synes det er ganske så fint at Kristihimmelfartsdag, bursdag og 17. mai havner på samme langhelg. Kidsa trenger noen dager fri og mamma trenger alle de fridagene hun kan få mtp oppdelte bursdagsfeiringer. For sånn er det akkurat nå. Kohort bursdag. For Ulrik er det helt innafor å feire bursdagen 4 ganger, men det krever litt planlegging fra min side. La meg si det slik, det blir kake og kaffe. Og papptallerken. Jeg elsker å styre med bursdager, men jeg vet også at det finnes en god balanse mellom det å kose seg i prosessen og det å overprestere. Så mitt beste bursdagstips? Senk skuldrene og gjør det enkelt.


I dag vil jeg dele 3 tips med deg! 3 fine tips du kan ta med deg inn i uken og langhelgen!

Gullmelk

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at jeg elsker gullmelk? Jeg vet ikke helt hva det er, men i det siste har jeg kjent på en fantastisk fin ro når jeg drikker gullmelk. Jeg har stoppet med kaffe etter klokken 12:00 og nyter heller noe koffeinfritt i løpet av ettermiddagen / kvelden. Akkurat det gjør at kroppen er rolig og mer balansert. Jeg kommer nok aldri til å gi opp morgenkaffen min, men det gjør faktisk underverker å stoppe koffeininntaket før det påvirker nattesøvnen.

Hjemmelaget Popcorn

Fortell meg at jeg ikke er den første som aldri har prøvd hjemmelaget popcorn? Sånn popcorn man popper selv i gryte? For en magisk greie. Så enkelt og utrolig godt! Jeg lover deg at det luktet kino i hele stua vår i går. Jeg kjøpte maiskorn fra Coop og poppet i le creuset jerngryten min. Det fineste av alt var at jeg kunne velge oljen selv. De aller fleste popcorn man kjøper i butikken inneholder mye unødvendig som for eksempel solsikkeolje. Da er det ganske greit at man kan bruke kokosolje i stedet. Helt på tampen av poppingen tilsatte jeg litt himalayasalt og 1 ss næringsgjær. Helt magisk!


Hillbilly Elegy

Skal jeg være helt ærlig så liker jeg best å se de samme gamle filmene om igjen. Jeg er utrolig kresen når det kommer til film og er nok en av de som foretrekker en film som jeg vet er bra. Men plutselig slår jeg til og velger en ny film. Spesielt når traileren er fengende. Så. Hillbilly Elegy. En must see etter min mening. Den er nominert til Oscar og jeg skjønner hvorfor.

Filmen er basert på en sann historie og forteller historien om en ung gutt som vokser opp i USA. Fattigdom, narkotika, familiedrama og mye mer. Selv om filmen er relativ tung så har den også et glimt av håp. Hovedrollen havner på Yale som voksen og ser tilbake på hva som må til for å komme seg ut av et liv som er dømt til å mislykkes. Filmen finner du på Netflix.


Ønsker deg en nydelig kveld videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.