Min favorittsmoothie

Hei og god tirsdag!

I dag delte jeg et aldri så lite bilde av frokosten min – nemlig en grønn smoothie bowl. Jeg får alltid mye bra feedback når jeg deler bilder av smoothies. Jeg tror det kommer av at flere av dere liker tanken av å få i seg store doser grønt og frukt i en og samme omgang. Det gjør vertfall jeg! Jeg elsker tanken av å starte dagen med en skikkelig næringsbombe, og hva er vel bedre enn en forfriskende smoothie i løpet av morgentimene?


Smoothie har blitt min go 2 frokost og jeg elsker følelsen og energien det gir meg. En god, mettende og frisk frokost som gir næring til tarmen, energi til kroppen og en stabil blodsukkerstigning. I love it!

Toppet med hempfrø og mandelsmør!

Jeg elsker min grønne smoothie fullstappet med grønnsaker. Er du ny i smoothiegamet eller vil starte litt forsiktig med den grønne smaken anbefaler jeg deg 1/2 frossen banan i tillegg til det andre i oppskriften. En av ingrediensene er proteinpulver fra plantforce synergy (vaniljesmak). Det smaker best i en drikkesmoothie hvis du bruker det uten banan.


Du trenger:

3 dl vann 🌿 1/2 avokado 🌿 1 dryss brokkolispirer 🌿 1 liten bit fersk ingefær 🌿 1 neve grønnkål 🌿 2 frosne biter spinat 🌿 2 frosne biter blomkål / brokkoli 🌿 1/2 banan 🌿 1 ts spirulina pulver 🌿 1 scoop proteinpulver vanilje


Jeg har valgt å investere i en god smoothieblender da jeg tidligere har kjøpt blendere som har vært dårlige. Den jeg har nå knuser hva som helst og er helt fantastisk! Den er fra et merke som heter SAGE. (Sage blender super Q SBL 920 BSS).

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.