Magisk lavendel

Jeg elsker lavendel. Lukten, fargen og hvordan den ser ut. Helt magisk. I tillegg til å være en nydelig plante er lavendel også tilsatt i ulike produkter. Jeg bruker Greenscents sin tøymykner med lavendelduft. Den er økologisk, miljøvennlig og allergivennlig. Og det aller beste? Klærne lukter skikkelig godt.


Lavendel kommer også som eterisk olje. 100 % ren og anvendelig olje som kan brukes ublandet direkte på huden. Eller i olje diffuser. Her bruker vi olje diffuser relativt ofte. Særlig før leggetid. Å lukke opp vinduet på vidt gap et par timer før sengetid gjør underverker for nattesøvnen. I tillegg til dette liker jeg å sette på olje diffuseren med en anelse lavendelolje.

Lavendel sies å virke avbalanserende på sinnet og oljen er god å bruke før nattetid. Lavendel er også kjent for å fjerne stress og duften gir en herlig følelse før hodet treffer puta. Man kan også ta litt olje i håndflaten og puste den inn. Jeg kan ikke garantere for at lavendelolje virker for søvnen, men jeg sover som en stein i 8 til 9 timer hver natt. Så det må ha noe for seg😉. Lavendelolje kan kjøpes på anrika.no eller på Life / helsekost.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.