Mine podkast favoritter

Hei fine deg og god tirsdag!

I dag deler jeg noen av mine podkast favoritter. Jeg elsker å starte dagen med en god dose inspirasjon. Disse podkastene inspirerer meg til å bli en bedre person, ta mer bevisste valg og minner meg på å nyte øyeblikket.

 • A life of greatness
 • Rich Roll Podcast
 • The school of greatness
 • On purpose
 • Joe Wicks
 • The Happy Pear
 • Be Well By Kelly
 • Feel better Live more
 • Healthier together
 • Deliciously Ella

Jeg har også en podkast som heter Mandagsmagi. Den finner du på Spotify og Apple podcast. Ønsker deg en nydelig dag videre!

Ny sesong av mandagsmagi! Mandagsmagi

Velkommen til en ny sesong av mandagsmagi! Denne høsten håper jeg at jeg kan inspirere deg til å leve ditt beste liv! I dagens episode kan du høre mer om hva livet har bestått av de siste 3 månedene, min fødselshistorie og litt om hverdagen akkurat nå. 
 1. Ny sesong av mandagsmagi!
 2. Vekt og kaloritelling
 3. Body, mind, soul connection – mat trender – live your truth og mye mer!
 4. Alt om lavkarbo
 5. Kosthold under graviditet og mat for barn!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.