Mine podkast favoritter

Hei fine deg og god tirsdag!

I dag deler jeg noen av mine podkast favoritter. Jeg elsker å starte dagen med en god dose inspirasjon. Disse podkastene inspirerer meg til å bli en bedre person, ta mer bevisste valg og minner meg på å nyte øyeblikket.

 • A life of greatness
 • Rich Roll Podcast
 • The school of greatness
 • On purpose
 • Joe Wicks
 • The Happy Pear
 • Be Well By Kelly
 • Feel better Live more
 • Healthier together
 • Deliciously Ella

Jeg har også en podkast som heter Mandagsmagi. Den finner du på Spotify og Apple podcast. Ønsker deg en nydelig dag videre!

All ting protein, kosthold og trening med sweetmood.no Mandagsmagi

I dagens episode får jeg besøk av min aller første gjest. Han jobber i sweetmood.no, er PT og kan mye om kosthold og trening. Vi snakker mer om proteinprodukter og hvilke av disse produktene man bør styre unna. Hva er kunstig søtning og hvilke er ok å spise? Bli med på en episode full av gode takeaways!  På sweetmood.no finner du også min hverdagsboost pakke som inneholder alle mine favoritter fra nettbutikken!  @mariahaugland.no mariahaugland.no sweetmood.no  Inneholder reklame 
 1. All ting protein, kosthold og trening med sweetmood.no
 2. Min holistiske helsereise
 3. Lytte til kroppens signaler og min favorittbok innen manifestering akkurat nå!
 4. 4 ting du kan gjøre for å booste helsen din
 5. Spis for deg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.