Gullgrøt

Varme bringebær, søt ceylon kanel, karamell saus og gurkemeie. En nydelig sammensetning av ingredienser. En varmende opplevelse nå som været blir kaldere. Gullgrøt. Min nye favoritt. Mitt faste innlegg hver kveld. Gyllen gurkemeieblend blandet med chiafrø, mandelmel og en anelse havrefiber.

Jeg topper den selvsagt med rennende peanøttsmør. Det er liksom prikken over ién. De frosne bringebærene putter jeg et lite minutt i mikrobølgeovnen før jeg heller de over den gule grøten. Varmt, søtt og skikkelig godt. Hempfrø er også helt magisk. Knasende og fulle av deilig næring.

Jeg foretrekker å lage grøten med chiafrø og mandelmel, men du kan gjerne bruke havregryn. Havregryn er utrolig rik på næring og gir en fin og kremete konsistens.

Du trenger:

2 dl soyamelk vanilje ⭐️ 2 ss mandelmel ⭐️ 2 ss chiafrø ⭐️ 1 ss havrefiber eller 1 ts fiberhusk ⭐️ 1 ts gyllen gurkemeieblend

Slik gjør du:

Varm opp alle ingrediensene i en gryte. La det småkoke i ca fem minutter. Varm frosne bær i en gryte eller mikrobølgeovn og topp grøten med det du måtte ønske. For havregryn versjon: 2 dl valgfri melk ⭐️ 1 dl lettkokte havregryn ⭐️ 1 ts gyllen gurkemeieblend

Ha en nydelig dag ⭐️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.