Deilig høstbrownies

Her kommer verdens beste brownies (etter min mening). Glutenfri og lavkarbo. Melkefri eller med deilig meierismør. Med peanøttsmør glasur eller fyldig mascarpone krem. Elsker denne til lørdagskaffen. Du finner oppskrift på vanlig brownies og melkefri versjon.

Du trenger til melkefri versjon:

2 egg ⭐️ 3 ss sukrin gold ⭐️ 3 ss mandelsmør ⭐️ 1 ts vaniljeekstrakt ⭐️ 2 ss kokosolje ⭐️ 3 ss mandelmel ⭐️ 1/2 ts himalayasalt ⭐️ 1 ts bakepulver ⭐️ 2 ss råkakao ⭐️ 1/2 plate finhakket mørk sjokolade (melkefri)

Du trenger til vanlig versjon:

2 egg ⭐️ 3 ss sukrin gold ⭐️ 3 ss mandelsmør ⭐️ 1 ts vaniljeekstrakt ⭐️ 2 ss meierismør ⭐️ 2 ss mandelmel ⭐️ 1/2 ts himalayasalt ⭐️ 1 ts bakepulver ⭐️ 2 ss råkakao ⭐️ 1/2 plate finhakket mørk sjokolade

Du trenger til melkefri glasur:

0,5 dl mandelmelk ⭐️ 2 ss peanøttsmør ⭐️ 5 ss sukrin melis ⭐️ 1 ts vaniljeekstrakt

Du trenger til vanlig glasur:

1/2 boks mascarpone ost ⭐️ 1 dl kremfløte ⭐️ 4 ss sukrinmelis

Fremgangsmåte:

Visp sammen egg, sukrin gold, mandelsmør, vaniljeekstrakt og kokosolje (eller meierismør). Bland sammen det tørre og rør det godt inn med det våte. Fordel røren i en liten firkantet form (ildfastform eller kakeform). Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15 minutter.

Fremgangsmåte glasur:

Til glasuren (begge to) pisker du sammen ingrediensene til det blir tykt. Fordel over kaken når den er avkjølt.

Vaniljekstrakt kan droppes (men anbefales). Anbefaler mandelmel fra Eldorado (Bunnpris og Meny). Du kan bruke vanlig bakekakao.

Ønsker deg en helt fantastisk flott dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.