Glutenfrie vafler med juleblend

Hei fine deg og god mandag!


I dag har jeg endelig tatt meg tid til å lage litt mat på kjøkkenet. Sånn helt utenom den hverdagslige matlagingen. Før kunne jeg oppdatere her inne flere ganger i uken med fristende oppskrifter, men det siste året har jeg prioritert andre ting i bedriften. Men akkurat i dag kjente jeg på en innmari fin følelse der jeg stod og tok bilder av nystekte vafler – det er jo dette jeg elsker å gjøre. Så nå må jeg nesten bare finne tid og eksperimentere mer på kjøkkenet slik som før.

Vaflene er glutenfrie og smaker helt fantastisk både med og uten juleblend. Med tanke på at det er advent er det ekstra koselig å tilsette litt juleblend.

Du trenger:

2 egg 🎄 1 banan 🎄 1 ts juleblend 🎄 1 dl bokhvete 🎄 1,5 dl havregryn 🎄 1 dl havremelk 🎄 1 ss kokos vegan 🎄 1 ts bakepulver 🎄 litt salt

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene med en stavmikser og stek opp vafler eller pannekaker.

Jeg elsker kombinasjonen av nystekte vafler, smør og brunost. Og en kopp med kakao og krem? Helt magisk i juletiden.

Ønsker deg en nydelig kveld videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.