Årets første lunsj

Godt nyttår fine deg!

Håper du har en myk og fin start på 2022. Jeg titter innom for å tipse deg om en velsmakende og mettende lunsj i det nye året. Personlig liker jeg å legge lista lavt når det kommer til nyttårsforsetter. Hver dag er en fresh start i mine øyne og du kan alltids velge på ny. Når det kommer til mat og trening er nok januar den måneden der flest skal gjøre store endringer. Mitt tips? Ta et steg av gangen slik at du ikke skuffer deg selv om tre uker.


Et steg i riktig retning kan være å innføre brokkolispirer. Da har du allerede kommet langt på vei og kroppen din får plutselig et hav av næring (vi snakker c vitamin, fiber og andre viktige næringsstoffer). Brokkolispirer inneholder mer c vitamin enn appelsin og for meg som er svært sensitiv mot sitrus er det en veldig god nyhet.


Brokkolispirer kan du putte på brødskiva, i smoothien eller på omeletten. Denne omeletten består av 3 egg, litt vann og himalayasalt. Jeg steker den i kokosolje, topper med sort pepper og en anelse chilli. For ekstra smak kan du rive over litt Jarlsberg.

Omlett er fullpakket med proteiner! Når du kombinerer sunt fett (pesto fra coop er magisk) og proteiner skjer det magiske ting både mtp hormoner, blodsukker og metthetsfølelse.
Jeg elsker også kombinasjonen av kokos vegan og bær. Topp med litt chiafrø for ekstra næring!

Ønsker deg en nydelig mandag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.