3 grunner til at jeg elsker spirer

3 grunner til at jeg elsker spirer

Jeg elsker å spise spirer på daglig basis! Min favoritt er brokkolispirer. Visste du at disse spirene er fullpakket med næringsstoffer? Tenk at noe så lite kan inneholde så mye supre byggeklosser kroppen elsker! Det beste er at det er så enkelt å spise mer av disse små superheltene ved å ha dem i salat eller i smoothies! 

1. Spirer inneholder blant annet fiber, mineraler, vitaminer og enzymer. Fiber er ideelt for fordøyelsessystemet vårt og tarmbakteriene våre elsker fiber! 

2. Spirer booster immunforsvaret og klorofyllet i spirene hjelper å rense ut giftstoffer i kroppen. 

3. De har et høyt innhold av antioksidanter noe som er svært gunstig for en sunn og frisk kropp!

Jeg finner alltid et godt utvalg av økologiske spirer på Mega eller Meny. 

Tilbake til bloggen