4 tips til glødende hud

4 tips til glødende hud

Her kommer mine 4 beste tips til glødende hud! 

Eplecider og fermentert mat: 

En god tarmflora er noe av det beste som finnes for god og sunn hud. Jeg sverger til daglig inntak av eplecidereddik og fermentert mat i form av surkål og yoghurt. I helgene når jeg vil unne meg noe ekstra godt velger jeg ofte kombucha som leskedrikk. 

Søvn og rent sengetøy: 

Når du sover får kroppen din mulighet til å arbeide i fred og ro. Søvn er alfa og omega for en sunn livsstil og har mye å si for en glødende hud. Husk å skifte sengetøy ofte (jeg skifter en gang per uke). Det samler seg fort bakterier, svette og døde hudceller i sengen og på hodeputen. Inviter til et rent og friskt sovemiljø - dette vil hjelpe både på huden og nattesøvnen. 

Gullmelk: 

Fokuser på mat og drikke som kan virke betennelsesdempende. Jeg elsker å drikke gullmelk som inneholder krydder som bidrar til glød og energi. Min gylne gurkemeieblend inneholder både gurkemeie, ceylon kanel, ingefær, kardemomme og sort pepper. En sammensetning som gir en ordentlig boost! 

Vann, mat og trening: 

Vann er så viktig for både energinivå og sunn og frisk hud. Jeg elsker å drikke vann med elektrolytter. Tilsett litt havsalt og sitron i vannet ditt for ekstra mineraler som hyderer kroppen. Kjenn etter hvilken mat som får deg til å føle deg fresh. Rød og irritert hud etter du har spist en type mat? Da kan det være lurt å styre unna en stund. Legg inn tid til bevegelse. Frisk luft er fantastisk både for huden og kroppen. 

Tilbake til bloggen