5 måter du kan booste energien din på i sommer

5 måter du kan booste energien din på i sommer

Alle har ulike energinivåer og hvordan vi fungerer fra dag til dag varierer, men det finnes måter man kan booste energinivået sitt helt naturlig! Jeg har noen favoritter jeg gjerne vil dele med deg. 

1. Å gjøre det jeg elsker - Jeg er så takknemlig for at jeg lever et liv som er i tråd med mine verdier. Jeg får jobbe med det jeg elsker og det gir meg uendelig mye energi hver eneste dag. Hvis du ikke føler at drømmejobben er på plass helt enda så pass på at du prioriterer tid til å gjøre mer av det du elsker i løpet av dagen. Ikke vent til fremtiden eller sett ting på vent - få det inn i hverdagen allerede nå. Små glimt her og der er så mye bedre enn ingenting, og jeg garanterer deg at det vil gi så god energi og livsglede. 

2. Omgi deg med good vibes personer - Å omgi meg med mennesker som gir meg energi er så essensielt for en god dag, god energi og et bra mindset. Man merker det så fort når andre mennesker drar oss ned på en lav vibrasjon. Klaging, sladder og negativt fokus kan virkelig påvirke energinivået vårt. 

3. Bevegelse - En av de tingene jeg prioriterer mest i hverdagen er bevegelse. Trening, tur, dans, pilates, yoga er magisk for energien. Det er ubeskrivelig deilig å kjenne at energinivået booster etter en god økt! De dagene jeg ikke trener styrke legger jeg inn noen herlige minutter hjemme på matten. Ofte skal det bare 15 små minutter til før energinivået skifter. 

4. Næringsrik mat - Når jeg velger mat som elsker kroppen min tilbake får jeg en jevnere energi. Jeg gir meg selv kjærlighet og velger næringsrik og fargerik mat jeg vet at kroppen har gått av. Mat laget mest mulig fra bunnen av, fargerike salater, deilige smoothies og masse vann i løpet av dagen er bare magisk! 

5. Takknemlighet - Å fokusere på det som er bra, være takknemlig for alt det fine du har og ikke fokusere på alt du ikke har er fantastisk for energinivået. Å være negativ, klage og tenke at du aldri har nok suger ut energien. Start dagen din med et lite takknemlighetsrituale. Si høyt 5 ting du er takknemlig for eller skriv det ned i en dagbok. 

 

Tilbake til bloggen