Din beste morgen

Din beste morgen

 

Hva gjør at du smiler når du våkner om morgenen? Hva tenker du på? Hva gleder du deg til? Er du takknemlig? Kjenner du at du lever det livet du vil leve? Ser du frem mot dagen og tenker at du skal gjøre ditt aller beste for å skape en magisk dag?

En mirakel morgen høres gjerne stort og uoverkommelig ut, men sannheten er at du selv kan velge hvordan din mirakel morgen skal se ut. Det kan være alt fra å ligge i sengen fem minutter ekstra mens du føler på alt du er takknemlig for. Det kan være at du ser frem mot dagen og alt det fine du skal fokusere på. Kanskje gleder du deg til all den næringsrike maten du skal gi kroppen din? Eller så er du som meg og gleder deg til dagens første kopp med kaffe.

Å starte dagen med en positiv holdning er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for å skape et bra liv. Jeg tror at de fleste tenker at for å skape positivitet og god energi så må det noe ekstraordinært til. Men hvordan du velger å se på det ekstraordinære er det viktigste av alt. Jeg lever et magisk liv fordi jeg synes at jeg gjør det. Jeg romantiserer livet mitt ved å gjøre de små tingene ekstra store, fine og magiske. Som det å ligge i sengen et par minutter ekstra og bare nyte.

Skap noen morgenritualer som gjør at dagen flyter bedre. Det trenger ikke å være rutiner som går over flere timer, men noen små ting som løfter humøret ditt, får deg til å smile og kjenne at du eier livet ditt. Vit at det du fokuserer på gir du energi til. Om det er positivt eller negativt kan bare du kontrollere.

Tilbake til bloggen