Grove horn til sene høstkvelder

Grove horn til sene høstkvelder


Her kommer oppskrift på grove horn (disse kan spises rett fra ovnen og passer også fint i matboksen)🥐✨🥹

Du trenger:

400 g speltmel (fint sammalt)
25 g tørrgjær
100 g havregryn
Et dryss salt
50 g linfrø

2 ss honning
1 egg
1 boks kokosmelk (250 ml) Jeg elsker Rema 1000 / Eldorado
100 g smør

Slik gjør du:

Varm opp kokosmelk sammen med smør til fingervarmt. Ha det i en miksebolle og rør ut gjær. Tilsett mel, havregryn, linfrø og salt. Under eltingen tilsetter du honning og egg.

La deigen heve i 1 time. Rull ut en sirkel og kutt opp i passe store trekanter med et pizzahjul. Rull trekantene mot midten og fordel de på et brett. Etterhev i 20 minutter, pensle med egg og stek på 220 g i ca 10-12 minutter🍂✨🥐🐻


 

 

Tilbake til bloggen