Denne er en stor favoritt her hjemme - en nydelig kyllingsuppe full av næring. Jeg elsker å ovnsbake kyllingfilet et par ganger i uken. Da ligger de klar i kjøleskapet og kan brukes til supper, pålegg og salat. Perfekt påfyll av protein! Jeg ovnsbaker kyllingfilet på 200 grader i 40 minutter (salt og pepper over).
Til suppen trenger du:
1 stor gul løk
2 fedd hvitløk
1 rød paprika
4 gulrøtter
1/2 pose frosne edamamerbønner
1 ss sambal oelek
1 pakke kyllingkraft (Jacobs)
250 ml fullfet kokosmelk
2 dl vann
1 brokkoli
Salt og pepper
4 kyllingfileter
Slik gjør du:
Kutt opp alt av grønnsaker. Jeg har en nicer dicer plus som gjør det helt genialt og svært raskt å kutte grønnsaker. Kjøpte på Kitchn.
Varm opp en gryte med 2 ss ghee / sesamolje / kokosolje. Ha over grønnsaker og stek godt i noen minutter. Tilsett kraft, vann og kokosmelk og la det koke opp. Mens det putrer river du opp kyllingen. Rør den inn og la det stå noen minutter.
Server med koriander, flaskegresskar, surkål, nudler, ris eller hva du måtte foretrekke.